Marcint96 Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Witam. Jeżdżę dużo na rowerze, no i coraz bardziej się w to wkręcam. Doszedłem do wniosku, że przydało by się mieć ciuchy na rower, i tylko na rower... zauważam duże zużycie, ciuchów które nie są do tego przystosowane. Planowałem zakup spodenek + koszulka. i moje pytanie jak dla początkującego, jeżdżącego na MTB 17 latka, co by było dobre ? Myślałem nad zakupem obcisłych spodenek i koszulki, ale chciał bym aby zbytnio mnie nie grzało. Co mi polecacie ? Mam na wydanie około 200 zł. ewentualnie 250 zł. Chciał bym aby mi to też trochę posłużyło Dziękuję i pozdrawiam Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Jak na pierwszy komplet to kup coś takiego: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/komplet_pure_red.html Widzę że jesteś z Poznania to spróbuj podjechać do Puszczykowa do Nowatexu. Przymierzysz,fachowo doradzą i sam zdecydujesz w czym dobrze się czujesz bo to podstawa. A wybór mają duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.