Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rower do 800zł dla wysokiej osoby

Gość grzech1991

Pytanie

Gość grzech1991

Witajcie

Szukam roweru dla siebie. Jestem b. szczupły i mam 193cm wzrostu.

Przez jakieś 5 lat używałem roweru marki kross za 800zł (kupiony w sklepie rowerowym). Styl był crossowy raczej (wybaczcie, nie znam się na rowerach). Rama była rozmiaru 17 albo 19 cali (coś w tych okolicach). Jest to dla mnie za mały rozmiar.

Przez te lata zmieniłem tylko łańcuch i amortyzator z przodu. Przez ten czas byłem zadowolony, lecz po rowerze widać było zużycie (zrobiłem na nim 3k km). Ostawiłem go w kąt. Teraz chciałbym wrócić do dwóch kółek. Szukam czegoś za podobną kwotę - ten rower mi wystarczył przez tyle lat, że sądzę iż dopłacanie nie ma większego sensu.

Jaki bym chciał typ roweru - sam nie wiem, jestem otwarty na propozycje. Szukam czegoś co można zakupić przez internet do 800zł. Jeszcze kilka lat temu, jeździłem sporo po mieście ale i po krawężnikach. Czasem zdarzy mi się i jakaś szutrowa droga (jura Krakowsko-Częstochowska). Lubię też czasem zjechać po kamieniach.

Nie zależy mi jakoś bardzo na niskich oporach toczenia. Bardziej mi zależy aby rower był wytrzymały i wygodnie mi się na nim jeździło przy moim wzroście.

Z góry dziękuję za każdą propozycję i pomoc

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...