Skocz do zawartości

[dzwonek] airzound

pijanypowietrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Brzmienie hornit nie jest takie słabe jakby się wydawało ;) (parę osób już się o tym przekonało kiedy zajechało drogę) a do dźwięku idzie się przyzwyczaić aż tak często się go nie używa  no i ma tą przewagę, że masz przycisk pod ręką, palcem co jest bardzo dobrym pomysłem.   

Napisano

Dwa lata temu zamówiłem pierwszego airzounda. Jeszcze tydzień temu ich strona działała. Chciałbym go zamówić po raz drugi ponieważ poprzedni uległ uszkodzeniu podczas upadku :(.

Napisano

Witam, wiecie może gdzie aktualnie mogę nabyć dzwoneczek airzound ?

czytałem, że airzound.pl to firma krzak :/ dodatkowo nie działa im strona

pozdrawiam

Zamówiłem u nich przed chwilą telefonicznie AirZound III, potwierdzili że mają problemy ze stroną internetową.

Napisano

Zamówiłem u nich przed chwilą telefonicznie AirZound III, potwierdzili że mają problemy ze stroną internetową.

Niby jak zamówiłeś? telefon stacjonarny (22) 389 56 07, to jakiś fake-automat coś papla po niemiecku, a komórkowy 606112289 jest nieaktualny, bo przed chwilą się dodzwoniłem i odebrał jakiś człowiek niewiedzący o co chodzi  :whistling:

innych telefonów w necie nie znalazłem 

Napisano

:thanks:

a skąd numery? no wpisuje w google  airzound zgrupowania żmija warszawa i tego :whistling:

chyba ta siedziba jest nieaktualna

ile zawołali za tego airzounda 3 ?

Napisano

z tego co pamiętam to zawsze był to Poznań.
Tak jak na stronie jeszcze tydzień temu było, 99zł AirZound III + w moim wypadku 26zł kurier po przedpłacie na konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...