pijanypowietrzem Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Witam, wiecie może gdzie aktualnie mogę nabyć dzwoneczek airzound ? czytałem, że airzound.pl to firma krzak :/ dodatkowo nie działa im strona pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nie lepiej zakupić Hornit? Głośniejszy, ładniejszy i na baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pijanypowietrzem Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Nie lepiej zakupić Hornit? Głośniejszy, ładniejszy i na baterie. zastanawiałem się nad nim, ale cena wyższa, no i to brzmienie elektroniczne słabe jak barszcz...taka ostateczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Brzmienie hornit nie jest takie słabe jakby się wydawało (parę osób już się o tym przekonało kiedy zajechało drogę) a do dźwięku idzie się przyzwyczaić aż tak często się go nie używa no i ma tą przewagę, że masz przycisk pod ręką, palcem co jest bardzo dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Testowalem hornita, opisywalem na forum. Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Dwa lata temu zamówiłem pierwszego airzounda. Jeszcze tydzień temu ich strona działała. Chciałbym go zamówić po raz drugi ponieważ poprzedni uległ uszkodzeniu podczas upadku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam, wiecie może gdzie aktualnie mogę nabyć dzwoneczek airzound ? czytałem, że airzound.pl to firma krzak :/ dodatkowo nie działa im strona pozdrawiam Zamówiłem u nich przed chwilą telefonicznie AirZound III, potwierdzili że mają problemy ze stroną internetową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Zamówiłem u nich przed chwilą telefonicznie AirZound III, potwierdzili że mają problemy ze stroną internetową. Niby jak zamówiłeś? telefon stacjonarny (22) 389 56 07, to jakiś fake-automat coś papla po niemiecku, a komórkowy 606112289 jest nieaktualny, bo przed chwilą się dodzwoniłem i odebrał jakiś człowiek niewiedzący o co chodzi innych telefonów w necie nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 skąd masz te numery to nie wiem Oni mają jeden jako kontaktowy: 618 643 419 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 a skąd numery? no wpisuje w google airzound zgrupowania żmija warszawa i tego chyba ta siedziba jest nieaktualna ile zawołali za tego airzounda 3 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 z tego co pamiętam to zawsze był to Poznań.Tak jak na stronie jeszcze tydzień temu było, 99zł AirZound III + w moim wypadku 26zł kurier po przedpłacie na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 A co jest w III nowego, że tak spytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 jak dostane to porównam o ile mam wcześniejszy model (dwa lata temu kupowany) Sam byłem zaskoczony, że są jakieś "modele". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Podobno zmienili trochę ton dźwięku ot i cała modyfikacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.