Skocz do zawartości

[uchwyt na telefon] pilny zakup uchwytu

offender

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, poszukuję uchwytu, do ktorego przypasowałbym telefon sony xperia j. Uchwyt ten oczywiscie na kierownicę, ponieważ jeżdżę duże dystanse a w telefonie mam darmowe aplikacje ktore zastępują licznik rowerowy + pokazują mape (trase). 

Nie znam się na takim czymś, dlatego zakladam temat. Proszę o pomoc, może znajdzie ktoś coś dobrego żeby mi telefon się trzymał na kierownicy, cos dobrego, stabilnego no i niedrogiego. 

Z góry dziękuję.

Napisano

Niedrogie uchwyty przerobiłem dwa, oba się rozpadły dosyć szybko :P Polecam Ci raczej mini-sakwę na mostek, w ramach bonusu uchroni telefon przed wodowaniem w razie W (ja sobie ostatnio zrobiłem błotne spa w leśnej kałuży i żeby nie rzeczony gadżet to nie byłoby czego zbierać). Aktualnie zanabyłem coś takiego, czekam aż dotrze :)

Napisano

Ooo o takie cos mi nawet chodziło :D ok dzieki, zamówiłem przed chwilą. W deszcz raczej nie jeżdże bo na rowerku robie trening cardio dzien przed bieganiem :) dzieki wielkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...