Gromosmok Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 http://www.katowice.eu/artykuly/6749,269,spektakularne-widowisko-sportowo-muzyczne-adidas-ride-the-sky-pod-spodkiem.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shafabike Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Zapowiada się ciekawa impreza w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dzisiaj na chwilę wpadłem, gdy chłopaki trenowali. Świetna impreza będzie Jutro wieczorem stawiam się tam, aby popatrzeć co potrafią najlepsi + koncert ;] Nawet jakby mi zapłacili, to bym nie skoczył : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 WOW, My Riot gra, jadę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 WOW, My Riot gra, jadę na 100% Inaczej, bym się na koncert nie wybierał A tak, to nawet XC w Reptach mogę zawalić ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfm Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Jak ogarnę, to też wrzucę parę fotek, bo porobiłem, chociaż światło już miałem kiepskie (byłem tylko na finale) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.