Teejays10 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Zupełnie przypadkowa sytuacja, zaraz gdy zauważyłem, że facet sie zatrzymuje, aby ze mną pogadać, powiedziałem do kolegi "nagrywaj" Tak oto powstał ten krótki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=2Su16EbR5C0 Czy dobrze mu mówiłem ? Wydaje mi sie ze tak, nie byłem ani hamski, ani bezczelny ani nic z tych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 13 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Sygnalizowałeś zamiar skrętu w lewo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teejays10 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Oczywiście, ręka w lewo + dojechanie do lewej krawędzi jezdni, ponieważ była to droga jednokierunkowa. Nie zawsze jeżdżę przepisowo, lecz czasem mam ochotę pojeździć przepisowo i poszukać "fajerów" Bez obrazy oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.