Skocz do zawartości

[Amortyzator]Fox RLC F100 - Zmarł?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Na moich ostatnich jazdkach, nieszczęsnego 13 - Czwartek .. o godzinie 19 :03 :(.

Gdy chciałem zmniejszyć ciśnienie w lewej goleni mojego foxa rlc f100 , wyleciała zielona maź.. coś w rodzaju smaru... nie wiem co to było ale amor nagle osiadł... przestał działać nie odbija s powrotem tak jakby się zmęczył i sobie leży;/... jak go podniosę to wtedy powoli opada.

Nie nie siedziałem na rowerze jak zmniejszałem ciśnienie... 

Pomocy! CO mu jest!?: <.

Mowa o tym foxie:

http://www.socaltrailriders.org/forum/attachment.php?attachmentid=44704&d=1245729290

Z góry dziękuję za pomoc, w zdiagnozowaniu przyczyny.

moje przewidywania to  może jakaś uszczelka?.

Pozdrower.

Napisano

Nic się nie stało ;) osiadł bo spuściłeś za dużo powietrza, a maź zielona służy do uszczelnienia zawsze wylatuje jak się palcem spuszcza powietrze a nie pompką. Dopompuj i nie przejmuj się.

Napisano

Idioty ze mnie nie rób... Mod a tak nie miło. 

Że człowiek na amorach się nie zna to nie znaczy, że jest skończonym kretynem i nie myśli logicznie.

Pozdrower.

Napisano

I bądź tu człowieku pomocny. Fakt, poleciałem stereotypem i jeśli Cię uraziłem, przepraszam. Ale wzięło się to z tego, że sam nie pomyślałeś o próbie napompowania widelca, a w bardzo często takie pytania są ze sobą powiązane i zadają je ludzie, którzy mają bardzo małe pojęcie o sprzęcie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...