Skocz do zawartości

Częstochowa - Będzin

novac

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Z racji tego że nie mam zbyt wiele czasu na przeglądanie forum, moje pytanie może się powtórzyć, ale proszę o poradę.

Planuję wycieczkę rowerową w tą sobote z Będzina do Częstochowy (pociągiem) i przejazd z powrotem na dwóch kółkach. Na pewno chciałbym zobaczyć zamek w Olsztynie i dalej nie bardzo wiem jak jechać. Jest coś po drodze ciekawego do zobaczenia?? Może Poraj? W Żarkach jest coś ciekawego?Jak teren? Dużo podjazdów?( nie wiem czy moje nogi wytrzymają hahah) Proszę o jakieś ciekawe propozycję. Aha jadę najprawdopodobniej sam , więc gdyby ktoś chciał się dołączyć to zapraszam:)

heheh kolega Andi chce mnie zajechać:):):) hehe. bardzo ciekawa trasa nawiasem mówiąc, tylko obawiam się że jeszcze nie jestem gotowy na takią wyprawę. Myślałem raczej coś do 80 km. A jak poznać szlaki? jestem laikiem i dopiero zaczynam przygodę z rowerem i nie za bardzo się orientuję. Wiem że w górach są opisane na drzewach, ale to są szlaki dla pieszych:):)??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...