novac Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Witam. Z racji tego że nie mam zbyt wiele czasu na przeglądanie forum, moje pytanie może się powtórzyć, ale proszę o poradę. Planuję wycieczkę rowerową w tą sobote z Będzina do Częstochowy (pociągiem) i przejazd z powrotem na dwóch kółkach. Na pewno chciałbym zobaczyć zamek w Olsztynie i dalej nie bardzo wiem jak jechać. Jest coś po drodze ciekawego do zobaczenia?? Może Poraj? W Żarkach jest coś ciekawego?Jak teren? Dużo podjazdów?( nie wiem czy moje nogi wytrzymają hahah) Proszę o jakieś ciekawe propozycję. Aha jadę najprawdopodobniej sam , więc gdyby ktoś chciał się dołączyć to zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jedź z Olsztyna czerwonym szlakiem do Rabsztyna (przez Ogrodzieniec ) potem na Olkusz - Bukowno i jesteś w domu Ale czy dasz radę jest dużo piachu a i pewnie błotka sporo po ostatnich opadach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novac Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 heheh kolega Andi chce mnie zajechać:) hehe. bardzo ciekawa trasa nawiasem mówiąc, tylko obawiam się że jeszcze nie jestem gotowy na takią wyprawę. Myślałem raczej coś do 80 km. A jak poznać szlaki? jestem laikiem i dopiero zaczynam przygodę z rowerem i nie za bardzo się orientuję. Wiem że w górach są opisane na drzewach, ale to są szlaki dla pieszych:)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.