bambus81 Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam, czy można jakoś odchudzić amortyzataor RST jak w tytule, amortyzuje w nim spręzyna stalowa i czy tu da sie gdzieś nabyć coś lżejszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 14 Maja 2006 Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 zapomnij o tym - nie oplacalne i poprostu nie warto , konstrukcja sama w sobie nie grzeszy wytrzymaloscia i nie ma co tu odchudzac , przecierz nie wydasz kilku stowek na tytanowa sprezyne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambus81 Napisano 15 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 a to jest aż kilkaset za te spręzynki? no to rzeczywiście wypada zapomnieć, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
easyrider Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 przecierz nie wydasz kilku stowek na tytanowa sprezyne ;]A gdzie taką można nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 16 Maja 2006 Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 u nas pewnie bedzie ciezko znalezc zaklad ktory ci taka zrobi i bedzie material a za granica coz nie wiem bo mnie to nie interesowalo , co do dokladnych kosztow nie powiem ale tanie to nie bedzie , ze szprychy sie nie zrobi ;] wystarczy spojrzec na ceny sprezyn tytanowych do damperow chociaz cos kiedys pamietam ze chyba psylo badz sida z tytanowymi sprezynami widzialem , ale ja mowie , takie cos tez kosztuje troche grosza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.