Nowy1 Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 Witam, Zakupiłem amortyzator http://alerower.pl/p3299,amortyzator-suntour-raidon-lo-r-26-air-100mm-1-1-8-czarny-z-piwotami-2013.html Jednak mam wątpliwości czy na pewno otrzymałem właściwy model. Nigdzie na amorze nie mogę znaleźć wersji. Proszę o wskazówki jak odróżnić air od coil. Postaram się jeszcze wrzucić zdjęcia amora ale najpierw muszę załatwić jeszcze aparat.
rezox Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) W lewej ladze jest komora powietrzna, na potwierdzenie tego u góry masz zawór do pompowania amora, wystarczy odkręcić plastikową nakrętkę. Oczywiście jeśli kupiłeś taki jak na zdjęciu. Jeśli jest to wersja X3 to zawór jest w prawej ladze na dole. Zdjęcia nie są raczej potrzebne, zawór jest w jednym z tych dwóch miejsc, jeśli go nie ma jest to wersja coil. PS pompki pewnie nie kupiłeś? Edytowane 13 Czerwca 2013 przez rezox
Nowy1 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Dobrze wiem już na pewno że mam wersję air. Dzięki za pomoc. Pompka przyjdzie na dniach razem ze sterami, mostkiem i kierownicą. 2i regulaminu Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Puklus
Rekomendowane odpowiedzi