Goban Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Cześć! Jakiś czas temu naczytałem się pozytywnych recenzji i zdecydowałem się zamówić spodenki Vezuvio z wkładką La Fonte ze sklepu BCM Novatex, ten model http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/spodnie_krotkie_vezuvio_czarne.html. Czytałem, że ta wkładka jest strasznie gruba, tzn. ma 14mm grubości, wygląda jakby była pokryta folią bąbelkową, bo ma takie wypustki, zresztą na jednym ze zdjęć w tym sklepie również jest to ukazane. Piszę tutaj, bo wydaje mi się, że dostałem jakiś inny model. http://imageshack.us/g/834/dsc0775h.jpg/ Nie dość, że sama wkładka wygląda marnie w porównaniu do tamtej i ma inny kolor niż na zdjęciu to same spodenki już mi się rozpruły w kilku miejscach nie wiedzieć czemu. Jak dzwoniłem na podany numer to powiedziano mi, że pomarańczowych już się nie produkuje. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 To nie jest wkładka La Fonte. To nawet nie wygląda jak Ht-90. Reklamuj Twoje prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goban Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ok, już piszę e-maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tepes Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Cześć I jak sprawa?Mam Vezuvio z La Fonte (wersja z szelkami)- po dwóch tygodniach puścił mi szew na odcinku 1 cm, w miejscu gdzie są podwójne szwy i tyle z niemiłych niespodzianek. Materiał rewelacyjny. Wkładka także super, ale po 5000 Km już myślę o nowej (spodenki używałem wymiennie z innymi, wiec na pewno takiego dystansu w nich nie pokonałem). Moja waga 80 Kg, a siodełko WTB Shadow. Myślę, aby kupić jeszcze raz Vezuvio, ale może teraz z ich standardową wkładką. Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goban Napisano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Cześć! Wysłałem dwa e-maile, na żadnego nie odpowiedzieli, więc jutro będę dzwonić do nich w tej sprawie, mam nadzieję, że będą chcieli to załatwić w normalny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goban Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dziś dostałem spodenki, niby jest metka La Fonte, ale wolę się upewnić. http://imageshack.us/g/801/zrfq.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To jest wkładka La Fonte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goban Napisano 26 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ok, dzięki! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.