Rulez Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tylko, że Dexter to prawdziwy krążownik, ma się do jazdy sportowej jak pięść do nosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kecaj Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hej, mam Authora Traction 26 od 2009r, aktualny przebieg około 12tys kilometrów (rama 21) Rower sprawuje się świetnie jest wygodny. Śmigam 60% las 40% asfalt Do tej pory wymieniłem: pancerze, linki, łańcuch Shimano Deore XT 9-tka CN-HG93, kaseta SHIMANO HG-50-9 (11-34), hamulce Avid Juicy 7, opony Jak dla mnie rama Authora jest wygodniejsza ma lepsze kąty niż Krosa Nigdy nie miałem z nim problemów wszystko pięknie chodzi Co do RST Gila Pro TnL (100mm), przy mojej wadze (+-95kg i 185cm) amor naprawdę daje rade jestem zadowolony he Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ostatecznie raczej wybiore http://www.decathlon.pl/81-id_8168918.html, tylko rama jest ciemna to po pierwsze ja lubie jaśniejsze kolory, ale za to sprzęt jest niezły. Gdyby ten rower był jasnym kolorze to bym był przeszczęśliwy. Wiem że niektórzy powiedzą, że kolor jest mało ważny najważniejszy jest rower. Ale dla mnie jest ważne ponieważ, chodzi o prezencję roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 We Wrocławiu widziałem białego, przeceniony rocznik 2012. Co do RST Gila Pro TnL (100mm), przy mojej wadze (+-95kg i 185cm) amor naprawdę daje rade jestem zadowolony he Ale jak można polecać takie "coś" jak Gila, toż to qupa złomu, ponad to 185 cm na ramie 21", przecież to nie cross ... a na koniec - piszemy o 29er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A która marka oprócz B'Twina jest bardzo dobra Kross, kellys czy może giant ? Wiem że ten rower jest niezły ale tak pytam z ciekawości do 2000-2500 który byłbym najlepszym rozwiązaniem ? Bo ja dopiero zaczynam przygode z rowerami Jeśli moglibyście podać konkretną marke i model Byłbym wdzięczny Podoba mi się ten rowerek pod względem koloru http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/13287-mbike-shottas-ht06/. Właśnie cośpodobnego bym chciał mieć pod względem kolorystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marlotnik Napisano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Jednak musiałem zrezygnować z B'Twina z powodów finansowych. Jednak nadal planuje kupno roweru tylko do kwoty 2000 zł. I na internecie a dokładnie na stronie erowery znalazłem 2 krosy które mnie zaciekawiły. Kross Level A2 i Kross Level B3 Który byście mi polecili rower do mojej wagi 70 kg i 180 wzrostu. Czytałem sporo na temat A2 i podobno jest bardzo dobra. Nie wiem jak jest z A3. Ma ktoś może może się wypowiedzieć na jej temat. Zależy mi na rozbudowie roweru w przyszłości. Podobno ramy z tego roku są kiepskie i robią się na nich odpryski. Jeżdże głownie w terenie, ale też na asfalcie planuje też jeżdżic w górach. Dlatego zastanawiam się czy warto byłoby kupić B2. Chyba że ktoś ma inną opcję jeszcze którą znajdzie na erowery.pl u nich będę kupował rower niebawem. Chce dobrze zainwestować tą kwotę, i chce zacząć przygodę z kolarstwem górskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.