Skocz do zawartości

[stojak serwisowy] Czy najtańszy stojak serwisowy z Allegro jest coś wart?

Piehursson

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

No tak, tylko ten wieszaczek jest 10x tańszy i myślę, że na początek zabawy w serwismana w zupełności wystarczy. Nie każdego stać na to, by od razu kupić stojak za 3 stówy :) Niemniej jednak jest on o niebo lepszy i wygodniejszy. To bez dwóch zdań :)

wiem , że cena jest już poważna. Sam z dylematem "kupić-nie kupić" chodziłem chyba pół roku.

Ale za każdym razem, gdy mi rower z krzeseł spadał, albo miałem utrudniony dostęp do czegoś

z powodu jakiś prowizorycznych podparć to mnie szlag trafiał.

Ale w perspektywie miałem też kompletną rozbiórkę roweru - na porządnym stojaku to się składa i po piwo łatwiej sięga.

Ale rozumiem to, że kogoś może po prostu nie być stać. Widziałem gdzieś fajną samoróbkę w oparciu  o szczypce Morse'a jako uchwyt

Czy taki najtańszy stojak z allegro http://allegro.pl/stojak-rowerowy-serwisowy-naprawczy-uniwersalny-i3307260834.html jest w ogóle coś wart? Czy do moich potrzeb wystarczy?

Może ktoś z Was używa takiego "cudu" i mógłby parę słów na jego temat skrobnąć?

Ten stojak to chyba służy tylko do przechowywania roweru. Jesli miałybm na tym coś robić to wolałbym już oprzeć rower o ścianę.

Chyba ten > http://www.forumrowerowe.org/topic/130234-stojak-serwisowy-na-zamowienie/?hl=stojak

Ja wczoraj kupilem na allegro ten za 25 zl. Lepszy(i drozszy) mi na razie nie potrzebny, glownie chodzi o regulacje przerzutek, wiec powinien wystarczyc.

nie o ten mi chodzilo, ale o taki typowo serwisowy, w ktorym rower sie przykreca za rame albo sztyce

• 3 tygodnie później...

jak by ktoś miał wątpliwości, to właśnie nabyłem stojak serwisowy z dzisiejszej promocji Lidla. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, dobrze wykonany, myślę że posłuży wiele lat (co najmniej 3, tyle jest gwarancji podobno :) )

Za tę cenę bardzo fajny sprzęt, polecam!

kupilem, ogolnie mam obawy czy cos powazniejszego da sie z rowerem w nim zrobic, obciazenie 30 kg to zdecydowanie za malo, by odkrecic chocby suport, pedały, korbe, no chyba ze jedna reka trzymac rower druga klucz, ale chyba nie tedy droga :) na pewno przyda sie do mycia myjka cisnieniowa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...