bartnik Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ja odżałowałem jakieś 250 pln i kupiłem Veloman BikeTrim i nie żałuję ani grosza. Taki wieszaczek ja w temacie nadaje sie do regulacji przerzutek albo mycia co najwyżej. Niby da się Ale znacznie wygodniej reguluje się przerzutki, kiedy masz je na poziomie 1-1.2 m ponad ziemią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 18 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No tak, tylko ten wieszaczek jest 10x tańszy i myślę, że na początek zabawy w serwismana w zupełności wystarczy. Nie każdego stać na to, by od razu kupić stojak za 3 stówy Niemniej jednak jest on o niebo lepszy i wygodniejszy. To bez dwóch zdań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartnik Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 wiem , że cena jest już poważna. Sam z dylematem "kupić-nie kupić" chodziłem chyba pół roku. Ale za każdym razem, gdy mi rower z krzeseł spadał, albo miałem utrudniony dostęp do czegoś z powodu jakiś prowizorycznych podparć to mnie szlag trafiał. Ale w perspektywie miałem też kompletną rozbiórkę roweru - na porządnym stojaku to się składa i po piwo łatwiej sięga. Ale rozumiem to, że kogoś może po prostu nie być stać. Widziałem gdzieś fajną samoróbkę w oparciu o szczypce Morse'a jako uchwyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 swego czasu forumowicz sprzedawał solidny serwisowy stojak, ale nie moge znalezc namiarow ktos ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Chyba ten > http://www.forumrowerowe.org/topic/130234-stojak-serwisowy-na-zamowienie/?hl=stojak Ja wczoraj kupilem na allegro ten za 25 zl. Lepszy(i drozszy) mi na razie nie potrzebny, glownie chodzi o regulacje przerzutek, wiec powinien wystarczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justhe Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Czy taki najtańszy stojak z allegro http://allegro.pl/stojak-rowerowy-serwisowy-naprawczy-uniwersalny-i3307260834.html jest w ogóle coś wart? Czy do moich potrzeb wystarczy? Może ktoś z Was używa takiego "cudu" i mógłby parę słów na jego temat skrobnąć? Ten stojak to chyba służy tylko do przechowywania roweru. Jesli miałybm na tym coś robić to wolałbym już oprzeć rower o ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Chyba ten > http://www.forumrowerowe.org/topic/130234-stojak-serwisowy-na-zamowienie/?hl=stojak Ja wczoraj kupilem na allegro ten za 25 zl. Lepszy(i drozszy) mi na razie nie potrzebny, glownie chodzi o regulacje przerzutek, wiec powinien wystarczyc. nie o ten mi chodzilo, ale o taki typowo serwisowy, w ktorym rower sie przykreca za rame albo sztyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plazmatyk Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 A co powiecie na stojak z LIDLA teraz co będzie ten towar w sklepie chodzi mi o ten stojak http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=FaXJ8M strona 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Wydaje się stabilny i ma fajne mocowanie. Na ''klamerkę'' A to jest bardzo poręczne. Chyba się w takowy zaopatrzę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plazmatyk Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Czyli co brać go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 4 długie podpórki, fajne mocowanie. Ale proponuję przed zakupem, rozpakować ten stojak i zobaczyć jak to mniej więcej wygląda. czy jest stabilne i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plazmatyk Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 No to w takim razie w poniedziałek go zapakuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raito Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Czy jest to stabilne sprawdzic mozna tylko z rowerem, a w lidlu moze to juz byc trudniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcint96 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ja uważam, że to nie jest problem, przyłożyć trochę siły do klamerki i zobaczyć jak to się ma... Czy nam się to nie wygnie i w ogóle. trzeba sobie radzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Mam stojak z Lidla z zeszłorocznego rzutu i stoję na stanowisku że lepszego w tej cenie nie dostaniesz ... Mojego Reactiona daję radę serwisować złapanego za sztycę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plazmatyk Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Dzięki wielkie ,zakupie go sobie w jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbs84 Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 jak by ktoś miał wątpliwości, to właśnie nabyłem stojak serwisowy z dzisiejszej promocji Lidla. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, dobrze wykonany, myślę że posłuży wiele lat (co najmniej 3, tyle jest gwarancji podobno ) Za tę cenę bardzo fajny sprzęt, polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plazmatyk Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Również polecam ten stojak bardzo dobra stabilność stojaka,dziś wyczyściłem mojego rockraidera ze smaru i rowerek ani razu się zabujał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 rowerek ani razu się zabujał. No bez przesady taki sztywny to on nie jest ... chyba ze czyściłeś go podmuchami powietrza. Rower zapięty w uchwyt jak najbardziej się buja ... ale stojak stoi na swoich 4 nogach jak "zabetonowany". Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plazmatyk Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Normalne że się będzie bujał,ale nie tak żeby rower spadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 8 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 kupilem, ogolnie mam obawy czy cos powazniejszego da sie z rowerem w nim zrobic, obciazenie 30 kg to zdecydowanie za malo, by odkrecic chocby suport, pedały, korbe, no chyba ze jedna reka trzymac rower druga klucz, ale chyba nie tedy droga na pewno przyda sie do mycia myjka cisnieniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plazmatyk Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ja czyściłem korbę odkręcałem pedał wszystko ładnie wyczyszczone ,faktem jest to że jedna ręką musiałem przytrzymać rower za koło przy odkręcaniu śrub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.