skwarek2 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hej, szukam sztućca niekoniecznie nowego. I tak, moge mieć z Niemiec bez kosztów wysyłki do Polski. http://www.ebay.de/itm/Rockshox-reba-29-rlt-rock-shox-/230993910254?pt=Sport_Radsport_Fahrradteile_Komponenten&hash=item35c84f59ee#ht_178wt_1399 (jak skracać linki? menu u góry nieaktywne) Nie ma opcji zwrotu więc kot w worku. I jest jeszcze Tower za 220 EUR. Co lepsze do agresywnej szybkiej jazdy? Testy na team29er czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ta reba jest jest stożkowa, więc nie podejdzie do krossa, a jak bedziesz w Ustce to możesz wziąć mojego B6 i zobaczysz jak się sprawuje tower pro Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 do wygodnej jazdy tower, do scigania reba...ten 1 jest az za bardzo komfortowy i czuly, co przy mocnym deptaniu prowadzi do rytmicznego bujania, pokretlo na koronie to juz fatyga podczas scigania, a znowu manetka...poziom zadowolenia jak w poplocu, czyli jak dla mnie 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Aaa to luz, dzięki Wojtek. I tak przytargam Ci tarczę 180mm. Jutro powinna być u mnie a w Ustce jestem w piątek. Nabiał - no to skłaniam się ku Towerowi. 220EUR to chyba dobra cena. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez skwarek2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wszoltysik Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 W takim razie obserwuj aukcje Bikestacji od 1zl ja tam kupilem nowego towera za dziewiecset pare zlotych z manetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi