maćq Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Nic dodać nic ująć. Piszcie co myślicie o tym: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Mało osób umie naprawdę dobrze zaplec w ten sposób. Dzięki takiemu ułożeniu szprych koło jest sztywne bocznie. Zaplot do FR,DH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 9 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 kurcze nie chce wiedziec co zrobic jak szprycha pęknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Pewno całe koło się sypnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 zastanawiałem się nad tym towarem . . . koleś w zaprzyjaźnionym servisie rzekł mi ,ża jak mu dam 100zł za oba koła za oplot to może mi coś takiego zrobić [zdurniał??!!]. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 100zł za 2 koła ? ? ? to wg mnie dobra cena bo jak ja zrobiłem taki teścik na starym kole od besta to sie zaac przy takim zapleceniu można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Link nie działa :/ więc dobrze by było gdyby ktoś zapodał jeszcze raz np. na innym kole ten splot. Co do egzotyki to mam taką zabawną fotkę: http://img141.imageshack.us/my.php?image=ballistic17ye.jpg Jednakże jest ono bardzo nie praktyczne, ze względu na trudność centrowania w razie powstania bicia, które robi się dość łatwo, ogólnie patent dla szpanu Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Tam był taki sam zaplot. I podobno jest bardzo trwały, nie wiem bo nie próbowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Tez słyszałem ze koło na tym splocie jest cholernie sztywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verb Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 heh... ładnie ale co to za problem kombinerki i do roboty:P jakiś magik to musiał robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.