Waler Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam, Poszukuje amortyzatora do ok 2,5tys do mojego 29er'a. Jezdzilem 2 sezonu na 26 majac rebe oraz dt swiss xrm - o wiele lepiej jezdzilo mi sie na xrm'ie, mialem wrazenie ze reba zbyt nurkowala chociaz nie do konca bawilem sie zeby ja dostroic . Chcialbym zeby nie bylo problemu z serwisem oraz nie byl zbyt kosztowny, wiec fox raczej odpada. DTSWISSA nie wiem czy gdzies mozna przeserwisowac w wwa? Najchetniej zainwestowalbym w rockshock'a model sid. Prosze o podpowiedz czym sie roznia od siebie poszczegolne modele oraz jakie maja oznaczenia? Oczywiscie jak najnizsza waga mile widziana bo na chwile obecna 8,5kg wazy moj 29'er ze sztywnym. Jaka jest roznica miedzy wersja RTC a wersja RTL w sidzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waler Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.