kalibra Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 mam pytanie wie ktoś gdzie w Białymstoku można przymierzyć buty Mavic? Bo znalazłem ciekawe na necie a nie wiem jaki rozmiar i czy będą mi dobrze leżały na stopie. Póki co znalazłem shimano, dtm, speca, northvewa a na mavici nie mogę trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M1n1s7eR Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Sprint na Sienkiewicza. Jednak nie. Tam Mavica są tylko obręcze i koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalibra Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Sprint na Sienkiewicza. Jednak nie. Tam Mavica są tylko obręcze i koła. Nie ma bo byłem w Sprincie na Legionowej i nie było a to ten sam towar jest, coś czuje że w Białym te buty są niedostępne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.