Skocz do zawartości

[serwis] Porządny serwis rowerowy mazowieckie, Warszawa i okolice.

Sardyna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Tak jak w temacie prośba o informacje nt. porzadnego, dobrego serwisu rowerowego+amorka na terenie Warszawy i okolic (głównie okolice: Piaseczno lub Góra Kalwaria lub Konstancin Jeziorna lub Otwock lub gdzies w pobliżu). Trochę jeżdzę po maratonach MTB i przydało by sie taka dobra miejscówa z dobrym fachowcem i z nie jakimiś kosmicznymi cenami za usługi tylko normalnymi, przystępnymi. Z góry dziekuje za podanie namiarów oraz opinii. Pozdr:)

Cześć,

w Piasecznie kilkukrotnie robiłem podstawowe rzeczy w serwisie Annda, przy ul. Dworcowej. 

http://panoramafirm.pl/mazowieckie,piaseczyński,piaseczno,dworcowa,18_lok._uż._2/annda_sklep_sprzedaz_i_serwis_rowerow-aocswm_oyc.html#tab

Jestem zadowolony z serwisu. Będę korzystać z nich w przyszłości. Serwisant, który zajmował się moimi rowerami, to człowiek sam jeżdżący (z tego co pamiętam downhill). 

Nie robiłem u nich nigdy serwisu amortyzatora. 

serdecznie pozdrawiam i polecam!

Cześć,

w Piasecznie kilkukrotnie robiłem podstawowe rzeczy w serwisie Annda, przy ul. Dworcowej. 

http://panoramafirm.pl/mazowieckie,piaseczyński,piaseczno,dworcowa,18_lok._uż._2/annda_sklep_sprzedaz_i_serwis_rowerow-aocswm_oyc.html#tab

Jestem zadowolony z serwisu. Będę korzystać z nich w przyszłości. Serwisant, który zajmował się moimi rowerami, to człowiek sam jeżdżący (z tego co pamiętam downhill). 

Nie robiłem u nich nigdy serwisu amortyzatora. 

serdecznie pozdrawiam i polecam!

hej,

tak człowiek zajmuje sie podstawowymi rzeczami i mniej markowymi, gadałem z nim. dzieki za info ale szukam dalej. Mam scotta scale 70 2-latka i chciałbym zrobić przegląd generalke po maratonie w Wachocku, bo działo się...:) pozdr

Hejka;)

Dziękuję bardzo wszystkim za informacje nt. okolicznych serwisów oraz opinie. Dobrze wiedzieć na przyszłość.

Jestem właśnie świeżo po serwisie swojego bajka i szczerze mogę polecić od siebie kolegę z forum: Punkxtr. Człowiek ma naprawdę wielką wiedzę i jest profesjonalistą. A mój Scott śmiga jak zły:))) Już wiem u kogo serwisować rowerek.

Dzięki Grzesiek i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...