dubis Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam, jestem nowym forumowiczem. Wybieram się we wrześniu na trasę Poznań-Konin (NSR, odcinek wschodni, MTB). Mój rower to KROSS A6 (2013). Chciałem się dowiedzieć, czy ktoś już jeździł tą trasą i czy nie zastanie mnie tam żadna niespodzianka (typu: miał być most, nie ma mostu). Oczywiście, jak macie jakieś ciekawe foty z trasy i chcecie się podzielić to chętnie obejrzę. Planuje pokonać ten odcinek w około 8h (czy znacie jakiś portal, gdzie można obliczyć dystans tego odcinka?). Serdecznie dziękuję za odpowiedź i szerokości życzę! Pozdrawiam! dubis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 1. Aktualnie jest dość wysoki poziom wody w Warcie, więc miejscami mogą być problemy z jazdą stricte po szlaku, ale praktycznie zawsze jest jakaś alternatywa, na przykład droga na koronie wału. 2. http://www.bikemap.net/pl/#gsc.tab=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dubis Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 1. Aktualnie jest dość wysoki poziom wody w Warcie, więc miejscami mogą być problemy z jazdą stricte po szlaku, ale praktycznie zawsze jest jakaś alternatywa, na przykład droga na koronie wału. 2. http://www.bikemap.net/pl/#gsc.tab=0 Witaj, wielkie dzięki za rade! Będę o niej pamiętał Strona jest rewelacyjna! Pozdrawiam! dubis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123pla Napisano 24 Października 2013 Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Wtrące swoje 3 grosze dodając małą modyfikację - przed przeprawą promową w Dębnie proponuje odbić na Bieździadów-Żerków i "odwiedzić" trasę tegorocznych Mistrzostw Polski MTB. Powrót na trasę NSR kolejnym promem (Pogorzelica) lub w Pyzdrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.