fryzjer007 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam.Planuje wyprawę przy odrze po niemieckiej stronie.Start Franfurt/oder meta Świnoujście.Czy ktoś z Was jechał tą trasą ?? Interesują mnie miejsca noclegowe.Planujemy 2 noclegi po drodze.To nasza pierwsza tak długa wyprawa.Będę wdzieczny za wszelkie informacje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozim84 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 jechalem pare km tą trasa 2 lata temu. swietnie oznakowana. asfalt . takze bylo fajnie. jedz zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryzjer007 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A jakieś dobre rady ?? To mój pierwszy wypad Jakieś sprawdzone noclegii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtaszek Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Co prawda tą trasą nie jechalem tylko ze Świnoujścia do Ahlbeck. Same miasteczko świetne. Jeszcze parę lat temu moment wjazdu przez przejście graniczne wygladał jak zmiana świata nie wiem jak teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.