siimon Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jak długi będzie potrzebny przewód do tylnego hamulca przy ramie HT 21,5". Oczywiście myślę o hydraulikach. Wiem, że do zależy od ramy, mostka itd ale muszę wiedzieć "mniej więcej". pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Standardowy Shimano 1700mm starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jak masz rower to przecież możesz sobie zmierzyć ile ci będzie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 @@paweloko, na mojej drodze jeszcze nigdy nie spotkałem tak pomocnego człowieka! Brawo, dziękuje! Może ktoś ma rowerek w tym rozmiarze i mógł by mi zmierzyć? Chciałbym wiedzieć jakie jest minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 A nie masz ramy żeby sprawdzić ? weź sobie nawet nitkę i puść po drodze hamulca i będziesz wiedział dokładnie ile potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Popieram Paweloko i Puklusa. Masz już przecież wszystko łącznie z heblami. http://www.forumrowerowe.org/topic/117821-rower-bmc-czyli-full-by-siimon/ Zrób wstępny montaż i będziesz wiedział o ile skrócić lub jakiej długości nabyć przewód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Gdyby to było takie proste to bym nie zadawał głupiego pytania. Nie mam dostępu do części. Hamulce kupiłem używane i nie chcę mieć niemiłej niespodzianki jak będę wszystko montował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 ja na tyle mam 1300mm:), ale mam fulla;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dzięki! Wygląda na to że jest szansa, że spasuje na styk Oby, bo w sobotę składam a w niedzielę maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vidoq Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 · Ukryte przez Puklus, 16 Czerwca 2013 - Brak powodu Ukryte przez Puklus, 16 Czerwca 2013 - Brak powodu Dobrze, że ten maraton z przebierania nogami w koło suportu. Bo masz jakieś szanse. Maratonu z samodzielności raczej byś nie ukończył. Za to ten z samochwalstwa już wygrałeś. Nie lubię takich wpisów na forum jak mój, ale nie mogłem się powstrzymać, ponieważ: 1. pytania o banalne sprawy kogoś o pozycji MODA powalają na łopatki, bo uważam, że jesteś tu po to, by forum nie zostało zarzucone śmieciami. 2. wyczuwam, że temat założony został tylko po to, by się pochwalić startem w maratonie 3. mój próg tolerancji na głupie pytania został przekroczony. Szególnie, że hamulce masz już zakupione a Twoje wyrażenie, że "spasuje na styk" sugeruje, że razem z przewodami. Więc jednak chyba głupie pytanie. No i pkt. 2 Temat do śmieci. Odnośnik do komentarza
Mod Team Puklus Napisano 16 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Ja mam rame 16" fulla 130cm jest w sam raz w mojej ramie meridy 20" 130 już by było za mało ale dało by sie jeździć. 145-150 powinno być odpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.