lodilirian Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witam, nadszedł czas wymiany klocków. Nie mam pojęcia jaki typ mam kupić. Jak byłem w srwisie rowerowym (jakiś taki) to koleś powiedział mi że to jakieś nietypowe. Możecie mi pomóc żebym kupił odpowiednie? Przesyłam fotki hamulca, może to coś pomoże w identyfikacji odpowiednich. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bop3 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dla mnie wyglądają jak Shimano BR+M445 aczkolwiek radziłbum wyjac klocek i porównać ze wzorcem Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrdi Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Bez wyciągania możesz smiało kupić klocki oznaczone w tabelce symbolem az620 są to klocki do hamulców Shimano 475, 525. Giant cały czas stosuje takie właśnie klocki w swoich hamulcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.