piotre k Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Siemka, mam taki problem że kupiłem kellysa quartz i jak biore pedałami do tyłu to nie słyszę takiego jakb przeskakiwania tylko tak jakby piach ale to nie jest piach, a rower ma przejechane jakies 15km, i po piachu nie jeździłem... to głupie pytanie ale mnie to męczy co to jest ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 np. nienaoliwiony łańcuch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jezeli dobrze rozumiem co czytam to mowisz o wolnobiegu lub kasecie. Tzn nieslyszysz takiego tykania tak ? Myśle, że to kwestia rozjezdzenia smaru w srodku zeby tykał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak nie tyka tym lepiej. To zebatki w bebenku sa dobrze nasmarowane. Z czase smar sie wyplucze i bedzie glosno. Tak poza tym to chyba jak jedziesz i nie pedalujesz to nie slyszysz tykania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mir Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ja jak pedaluje do tylu jak jade szybko to slysze taki szum jakby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Heh moze to opony po asfalce sie tocza i słyszysz szumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotre k Napisano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A apropo opon to bardzo głośne są na asfalcie... ale to nie to . Jak biore pedałami do tyłu to nic nie słysze, czyli to jest wszystko ok ? P.S nie chce zakładać nowego tematu więc zapytam na tym a więc mam rst gila tnl i jak np zjeżdżam z krawężnikia lub wpadam w jakąś dzire to amortyzuje ale również stuka mi w nim coś, to normalne nie jest bo kolega ma rst capa i nie ma tego. Więc prosze odpowiedzieć na wszystkie pytania postawione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 11 Maja 2006 Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 gila ma w standardzie luzy i opisane przez ciebie stukanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.