adamusss Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 Witam. Możecie mi pomóc odnośnie wyboru sakwy na bagażnik? Jak w temacie, bagażnik jest montowany na rurkę od siodełka, także nie ma tu mowy o jakiś największych sakwach, z resztą takich nie potrzebuje na razie. Z drugiej jednak strony z tego co się rozglądałem to są nie za duże te torby, ceny wahają się 70zł-110zł. No i tak sie zastanawiam, czy na tak mala torbe jest sens tyle wydawac, Dodam, ze sakwa nie moze miec bocznych torb. Co mozecie polecić? Chodzi mi o sakwe na 1-dniowe wycieczki, by się zmieściło m in.: dętka,pompka,aparat,peleryna,bluza,cóś do zjedzenia itp takie podstawy. W plecaku to wszystko wozić to jednak niekomfortowo conajmniej.
Karol34 Napisano 11 Czerwca 2013 Napisano 11 Czerwca 2013 · Ukryte przez Schwefel, 3 Lipca 2013 - Brak powodu Ukryte przez Schwefel, 3 Lipca 2013 - Brak powodu Widziałeś już poniższy model Authora? http://www.######.pl/product-pol-13060-Torba-na-bagaznik-AUTHOR-A-421-czarna.html Zgrabna firmowa sakwa za niedużą kase
adamusss Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Napisano 11 Czerwca 2013 Może nie dokłądnie taką, ale włąsnie coś w tym stylu już mierzyłem za 70zł i sam nie wiem czy się decydować. Nie wiem czy to takie pakowne jest...Musiałbym iść do sklepu z tymi pierdołami chyba i sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.