Skocz do zawartości

[licznik] bezprzewodowy z wysokościomierzem

bigos97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie ;)

Potrzebuję licznika bezprzewodowego z funkcją wysokościomierza. Głównie chodzi mi o to aby pokazywał mi % nachylenia podjazdu albo zjazdu. Cena tak do 150 zł  + -  ;) 
Chciałbym też aby było można do niego wpisać przejechane już km ;) 

Czy znajdę coś sensownego w tej cenie ? 

Napisano

Niestety w tej cenie nie ma szans aby znaleźć coś z wysokościomierzem i wskaźnikiem nachylenia.

Sigma Rox spełnia Twe założenia, ale kosztuje ok. 400, możesz popatrzeć jeszcze na VDO, ale też wyjdzie w okolicach 400 zł.

Wysłane za pomocą Tapatalk.

Gość TheMan
Napisano

Witajcie ;)

Potrzebuję licznika bezprzewodowego z funkcją wysokościomierza. Głównie chodzi mi o to aby pokazywał mi % nachylenia podjazdu albo zjazdu. Cena tak do 150 zł  + -   ;) 

Chciałbym też aby było można do niego wpisać przejechane już km ;) 

Czy znajdę coś sensownego w tej cenie ? 

Za trochę wyższą cenę 175 zł, masz dobry licznik atech mcx 438

Napisano

bezprzewody ma problemy z dzialaniem.

Vdo 2.0 wr. Jest przewodoey pokazuje wysokosc i nachylenie

masz taki licznik z kablem? właśnie się biję z myślami czy kupić go z bablem za 275 zeta, czy jednak bez kabla za 345... różnica w cenie jakaś kosmiczna nie jest

Napisano

uzywam opcji z kablem od 3000 km i najmniejszego problemu nie bylo . Wersja z kablem sie sypala caly czas, harfa nawet zrobila mi w ramach reklamacji wymiane na nowy .

Odrazu go sprzedalem , moj znajomy ma WL i tez gubi sygnal

Napisano

czyli generalnie odradzasz tego bezprzewodowego...?

upewniam się, bo jednak jak by na to nie patrzeć z kablem jest trochę zabawy i można go urwać lub przetrzeć... do tej pory miałem same bezkablówki Sigmy, ale ich jakość mnie generalnie nie powala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...