bigos97 Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Witajcie Potrzebuję licznika bezprzewodowego z funkcją wysokościomierza. Głównie chodzi mi o to aby pokazywał mi % nachylenia podjazdu albo zjazdu. Cena tak do 150 zł + - Chciałbym też aby było można do niego wpisać przejechane już km Czy znajdę coś sensownego w tej cenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Niestety w tej cenie nie ma szans aby znaleźć coś z wysokościomierzem i wskaźnikiem nachylenia. Sigma Rox spełnia Twe założenia, ale kosztuje ok. 400, możesz popatrzeć jeszcze na VDO, ale też wyjdzie w okolicach 400 zł. Wysłane za pomocą Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 bezprzewody ma problemy z dzialaniem. Vdo 2.0 wr. Jest przewodoey pokazuje wysokosc i nachylenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TheMan Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witajcie Potrzebuję licznika bezprzewodowego z funkcją wysokościomierza. Głównie chodzi mi o to aby pokazywał mi % nachylenia podjazdu albo zjazdu. Cena tak do 150 zł + - Chciałbym też aby było można do niego wpisać przejechane już km Czy znajdę coś sensownego w tej cenie ? Za trochę wyższą cenę 175 zł, masz dobry licznik atech mcx 438 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Licznik kupiony można przymykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 To chociaż pochwal się co wreszcie kupiłeś Wysłane za pomocą Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Póki co sigma 12.12 STS , ale niedługo rusza sezon na jagody ---> nazbieram na porządną sigmę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Każdy sposób jest dobry, no to udanego zbierania Ogólnie co do licznika to dobry wybór, na pewno długo Ci posłuży. Wysłane za pomocą Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 bezprzewody ma problemy z dzialaniem. Vdo 2.0 wr. Jest przewodoey pokazuje wysokosc i nachylenie masz taki licznik z kablem? właśnie się biję z myślami czy kupić go z bablem za 275 zeta, czy jednak bez kabla za 345... różnica w cenie jakaś kosmiczna nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 uzywam opcji z kablem od 3000 km i najmniejszego problemu nie bylo . Wersja z kablem sie sypala caly czas, harfa nawet zrobila mi w ramach reklamacji wymiane na nowy . Odrazu go sprzedalem , moj znajomy ma WL i tez gubi sygnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Wersja z kablem sie sypala caly czas, harfa nawet zrobila mi w ramach reklamacji wymiane na nowy . masz na myśli wersję bez kabla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 uppps tak bez kabla , Sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 czyli generalnie odradzasz tego bezprzewodowego...? upewniam się, bo jednak jak by na to nie patrzeć z kablem jest trochę zabawy i można go urwać lub przetrzeć... do tej pory miałem same bezkablówki Sigmy, ale ich jakość mnie generalnie nie powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jak juz nigdy wiecej nie kupie licznika bez kabla. Jak urwiesz kabel to mozesz dokupić.On sam sie nie zerwie, a wypadki chodza po ludziach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike24 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 pomyślę jeszcze nad tematem, ale raczej pójdę po raz pierwszy w kabel... chociaż jeszcze nigdy nie montowałem kabelka na amortyzowanym widelcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.