ukaniex Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jako iż moja rama Canyon'a uległa uszkodzeniu będę musiał ją niebawem zezłomować i przesiąść się (TOMCZASOWO!!!) na jakiegoś plebejskiego Cube z carbonu, będę miał na sprzedaż niemal nowy hak PILO do w/w ramy w kolorze czerwonym. A nuż się komu nada. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariuszf30 Napisano 30 Października 2013 Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Cześć Kolego Czy masz jeszcze ten hak do canyona ? pozdrawiam Mariusz Jako iż moja rama Canyon'a uległa uszkodzeniu będę musiał ją niebawem zezłomować i przesiąść się (TOMCZASOWO!!!) na jakiegoś plebejskiego Cube z carbonu, będę miał na sprzedaż niemal nowy hak PILO do w/w ramy w kolorze czerwonym. A nuż się komu nada. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Si, jestem w jego posiadaniu. To model F6 albo 8, do ramy Al F8 mtb z dwoma srubami. Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi