Skocz do zawartości

[Rower] Kands Maestro 2013 - test etapowany

Rekomendowane odpowiedzi

co sadzicie o takim secie: http://allegro.pl/show_item.php?item=3536257583&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 ? zestaw do cayona, by predkosc poprawic. jako, ze i tak po szosie, szutrach i walach nadodrzanskich nim jazde uprawiam. 

hehehehe dobre :D ale to nie jest wyrzucanie kasy, to jest inwestycja we własne hobby ;)

a nie możesz sprzedać majstra? w zasadzie po co Ci dwa MTB, a raczej jeden MTB i jeden Franek?

ja ostatnio wspomniałem żonie o szosie.... o mało co a mnie z mieszkania nie wyrzuciła :D udało mi się ją udobruchać stylowym wieszakiem na jej rower ;)

Edytowane przez Piehursson

Franek na miasto, do pracy, na zakupy, na piwo, na wodke mnie wozi. 48 T mowisz... tu mam ciekawa deorke: http://allegro.pl/korba-mechanizm-shimano-deore-fc-m443-48-36-26-i3563409095.html. pytanie czy suport 123 ,aktualny, bedzie pasowal do tej korby. dedykowany czyli co z wieksza dlugoscia nie bedzie pasowal ? mam 123mm a korba z aukcji dedykowana jest pod 117,5. 5,5mm roznicy. 

tez tak można ;) moja robi to samo z tym, że u nas trochę inaczej to wygląda bo mieszkanie nowe ale wymagające kilku mniejszych inwestycji wynikających bardziej ze stylizacji niż funkcjonalności i nagłej potrzeby a to kosztuje jakby nie patrzeć najwięcej... no ale coż, dyskutować nie ma sensu choć sama przyznała, że zakup rowerów był jednym z moich najlepszych pomysłów choć na początku mocno oponowała ;)

jeszcze ją do tej szosy przekonam... ładnie będzie wyglądać na cyclocu w salonie ;)

Edytowane przez Piehursson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...