pk999 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witaj, rogi fajna sprawa , jak się ręce umęczą na chwytach to można odpocząć. Rowerek kupiony z inter. ale trafił mi się idealny, wszystko poprawnie wyregulowane, jeździ tak ze nic nie słychać. ma tylko jedną wadę , ludzie się za nim oglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzi Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 A dlaczego masz siodełko z 2013? Sam chciałeś, czy to sprzedawca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pk999 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 takie wysłali VADER , RAMA 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 takie wysłali VADER . Moje cztery litery bardzo polubiły to siodło - nie wiem jak Wy ale dla mnie naprawdę wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 takie wysłali VADER . Moje cztery litery bardzo polubiły to siodło - nie wiem jak Wy ale dla mnie naprawdę wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pk999 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 siodełko może być , jak zaliczę glebę i poobdzieram to kupie coś lepszego na żelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bmbl80 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Koledzy powiedzice mi co zrobić. Wentyl w tylnym kole nie trzyma powietrza. To się reklamuje czy da się jakoś samemu naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Może zaworek w środku jest źle dokrecony jest specjalny kluczyk do wentylkow spróbuj tej opcji Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez copone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bmbl80 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Hmm tylko skąd go wziąć? W decathlonie dostanę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
relyt Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ktoś może cos powiedzić na temat opony SCHWALBE LAND CRUISER 28x1.75? W celu lekkiego uterenowienia Maestro... Zestaw kosztuje 50zl mniej niz Smart Samy 28x2.1, o których bylo troszeczke wyżej, plus nie trzeba zmieniać dętki, o ile rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Hmm tylko skąd go wziąć? W decathlonie dostanę? Zapytaj o kapturek z kluczem do wentyli myślę że powinien być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 bialy szybciej sie brudzi ale jest lzejszy. wszak wiadomo, ze bialy kolor odbija swiatlo a ciemny-czarny je pochlania. jasna-biala rama jest zatem lzejsza. pohwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bmbl80 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Kapturek nie pomógł. Oficjalnie więc piszę, że mam pierwszego kapcia w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ktoś może cos powiedzić na temat opony SCHWALBE LAND CRUISER 28x1.75? W celu lekkiego uterenowienia Maestro... Zestaw kosztuje 50zl mniej niz Smart Samy 28x2.1, o których bylo troszeczke wyżej, plus nie trzeba zmieniać dętki, o ile rozumiem. Jeżdżę juz na nich pół roku i nie mam zdania :-) nie pamietam jak się jeździło juz na Cst. Absolutnie jednak nic nie mogę im zarzucić bo tylko jeden kapec, żadnej utraty kontroli, a jezdze w deszczu. Wytaptalkowane n7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iwan89 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Hmm tylko skąd go wziąć? W decathlonie dostanę? Nie ma w decathlonie, poszukaj jakiegoś rowerowego z drobnymi częściami, a niestety coraz ciężej o takie. Sam jak chcę kupić jakąś śrubkę itp. to mam nie lada problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bmbl80 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Takie coś znalazłem: http://allegro.pl/klucz-wkretak-do-wentyli-typu-auto-wroclaw-sklep-i4116202384.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Hmm, 8zł plus przesyłka 5zł... a ile kosztuje nowa dętka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bmbl80 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Detke i tak kupie. Ale moze komus sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas82 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Zmieniając nieco temat, może się komuś przyda na nowy sezon na Kandsie http://map.gegg.us/?zoom=11&lat=54.46456&lon=18.52916&layer=&layers=0000B0000000FFTTFFFT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marlenka Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Cześc wszystkim Na wstępie witam się i od razu dziękuję za ułatwienie mi wyboru pt. jaki rower Od tygodnia czytam, porównuję, ale ostatecznie, głównie dzięki wam, zdecydowałam się na Kandsa Maestro (przed odkryciem forum byłam niemal pewna, że będzie to Kross). Teraz problemem będzie oczywiście dopasowanie rozmiaru, co jest utrudnione kiedy nie mozna na rower wsiąść i sprawdzić "dotykowo", ale wychodzę z założenia że wszystko będzie lepsze od starego górala z wieku nastoletniego Szkoda jedynie, że nie mają damki w białym lakierze, bo to błękitne paskudztwo absolutnie do mnie nie przemawia, czarny też zresztą taki sobie, ale na męską wersję się nie zdecyduję ze względu na za duże jak na mnie ramy. U jednego sprzedawcy na All była informacja, że niedługo będzie miał damki 2014 w kolorze białym, ale czy to prawda - nie wiem - producet jest tak oszczędny w informacjach wszelakich że nawet na swojej stronie ma jedynie modele z 2013, mimo ze w sprzedaży są już te z tego roku. Może wy coś wiecie i warto poczekać(wiem, damki was nie interesują, ale może żony też czekają)? Przyznam, że 90% z tego co piszecie nie rozumiem, choć w ciągu ostatniego tygodnia zasób słownictwa rowerowego znacznie sie poszerzył, ale przeraża mnie ilośc zabiegów, jakie przy tym rowerze wykonujecie - to już jakieś zboczenie czy konieczność? Męża mam nietechnicznego, więc wszelkie ewentualne rozbiórki/dokręcania/regulacje/smarowania spadną na mnie, czyli na serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Jesli zalezy Ci na białym kolorze to kup Lazaro Integral V3 - bliźniaka Maestro. http://allegro.pl/2014-queen-of-the-road-lazaro-integral-na-alivio-i4176269187.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rychu713 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Takie coś znalazłem: http://allegro.pl/klucz-wkretak-do-wentyli-typu-auto-wroclaw-sklep-i4116202384.html Jeśli szukasz kapturków z kluczem do wentyla - udaj się do jakiegoś wulkanizatora - tam poiwnni mieć takie rzeczy - i wydaje się, że taniej niż ten klucz dedykowany na alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bmbl80 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Dętka wymieniona na nową (19,99 PLN z montażem w DECATHLONIE), a stara zaklejona czeka jako zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtas82 Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wczoraj mój Maestro dostał sakwę na kierownicę Sport Arsenal 445. Całkiem nieźle się prezentuje i miejsca sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Wczoraj mój Maestro dostał sakwę na kierownicę Sport Arsenal 445. Całkiem nieźle się prezentuje i miejsca sporo. no to prosimy o jakieś foty Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi