snuffi Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 a wlasciwie po co reklama jak oni i tak okolo 80% sprzedazy robia przez sklep w necie i allegro ( jak by ktos nie wiedzial: www.centrumrowerowe.pl i FocusTM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeMonkey Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Ja polecam Extreme na Kretej, racja schody sa harcoreowe mozna by powiedziec extreme Odradzam za to sklep na Magazynowej w fordonie, nie wiem jak sie nazywa, obsluga fatalna, chociaz sprzecik maja czasem fajny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maruda Napisano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 a ja właśnie polecam serwis na magazynowej w Fordonie są to zawodowcy i wszystko mają na miejscu, nie ściemniają jak w innych sklepikach, zanim doszedłem do perfekcji w naprawie mojego bika jeździłem po różnych serwisach, wycentrowane kółko na Wiślanej wytrzymało 3 dni w innych fordońskich sklepach próbowali mi wcisnąć badziewie sądząc że jest super, jak widziałem jak używają młotka i przecinaka żeby coś odkręcić to bolały mnie zęby, na magazynowej akurat mają profesjonalne narzędzia, gostek co centruje kółka ma maszynkę do centrowania i w Bydgoszczy nikt nie jest w stanie mu dorównać, zakupiłem u nich kilka niezbędnych narzędzi ale jak muszę komuś przegwintować ramę lub korbowód to idę do nich, narzynki ściągacze itp nie jednorazowy profesjonalny sprzęcior trochę kosztuje, a mi nieopłaca się go kupywać żeby użyć go 2 razy w roku, oni mają wszystko a i ceny mają niewygurowane na usługi i osprzęt. Do DH i XC złożyli mi taki sprzęcior że z wrażenia kumplom pospadały galotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plotr Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 "gostek co centruje kółka ma maszynkę do centrowania i w Bydgoszczy nikt nie jest w stanie mu dorównać" rozumiem, ze testowales W_S_Z_Y_S_T_K_I_E bydgoskie serwisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.