Skocz do zawartości

[sklep] Olimpia w Bydgoszczy

Maras 79

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

a ja właśnie polecam serwis na magazynowej w Fordonie są to zawodowcy i wszystko mają na miejscu, nie ściemniają jak w innych sklepikach, zanim doszedłem do perfekcji w naprawie mojego bika jeździłem po różnych serwisach, wycentrowane kółko na Wiślanej wytrzymało 3 dni w innych fordońskich sklepach próbowali mi wcisnąć badziewie sądząc że jest super, jak widziałem jak używają młotka i przecinaka żeby coś odkręcić to bolały mnie zęby, na magazynowej akurat mają profesjonalne narzędzia, gostek co centruje kółka ma maszynkę do centrowania i w Bydgoszczy nikt nie jest w stanie mu dorównać, zakupiłem u nich kilka niezbędnych narzędzi ale jak muszę komuś przegwintować ramę lub korbowód to idę do nich, narzynki ściągacze itp nie jednorazowy profesjonalny sprzęcior trochę kosztuje, a mi nieopłaca się go kupywać żeby użyć go 2 razy w roku, oni mają wszystko a i ceny mają niewygurowane na usługi i osprzęt. Do DH i XC złożyli mi taki sprzęcior że z wrażenia kumplom pospadały galotki.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...