adii22 Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Duro - takie minimum powiedzmy z nówek. Chcesz, bierz Darta, XCR, czy cotam chcesz. Ale zestaw Hex + amortyzator do XC to idealne narzędzie do selekcji naturalnej w wypadku frirajdowania. I bądźmy szczerzy, metrowe hopy czy metrowe wyskoki z hop? Bo to drobna różnica. Nie ma czegoś jak lekki FR. Odłóż trochę więcej pieniędzy, poproś rodziców, kup coś do podskakiwania. Na Hexie się zabijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas589 Napisano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 I bądźmy szczerzy, metrowe hopy czy metrowe wyskoki z hop? Bo to drobna różnica. Metrowe hopy. Kupiłem od kumpla epicona za 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Zostało Ci 200 na dentystę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 wykup dobre ubezpieczenie a tak poważnie, to gratuluję odwagi, skakać na ramie przeznaczonej do niewymagającego XC, z kołami do turystyki, niewiadomo jakimi hamulcami, i widelcu do XC. Ja bym nigdy sie nie odważył Tak, się spytam. Kask ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas589 Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Tak, się spytam. Kask ma? Mam kask full face Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 to chociaż zęby będziesz miał całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra14 Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 To serio nie jest prowokacja? hexagon na swoich kółeczkach do tego na zoomie do niedawna i metrowe hopy. Masz albo farta, albo stado aniołów stróżów nad Tobą lata jeszcze ten tekst o trzech szprychach Ty się naprawdę nie boisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemas589 Napisano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 To serio nie jest prowokacja? hexagon na swoich kółeczkach do tego na zoomie do niedawna i metrowe hopy. Masz albo farta, albo stado aniołów stróżów nad Tobą lata jeszcze ten tekst o trzech szprychach Ty się naprawdę nie boisz? Czego tu się bać moja rama 15 daje rade + epicon wyciągnięty do 120mm. Koła nie powiem bo są trochę słabe ale jakoś daję rade szerokie opony i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Wróżką nie jestem, ale mam dziwne wrażenie, że wiem, jak dalej potoczy się temat. Widelec wybrany, wątek zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.