Skocz do zawartości

[hamulec] Jaki do 250zł na tył elixir 3,5 , slx ?

kamasiema1

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka wszystkim poszukuję hamulca tarczowego na tył.Ważę 90kg więc przyda się duża siła hamowania . Jestem amatorem jeżdżącym na Iron Horse 7 point 7 w fr . Do tej pory jeździłem na hamulcach tektro , jednak po 1 wypadzie na lepsze trasy '''zagotował się'' Mam na ten hamulec 250 zł (może być więcej jeżeli jest tarcza w zestawie ) Myślałem nad elixirami 3 lub 5, lub juicy 7 . Jednak wpadł mi w oko http://allegro.pl/hamulec-shimano-slx-m675-tyl-nowy-bcm-i3302393081.html jak myślicie opłaca się jeśli bym je wylicytował za 250 zł ? Czy jednak szukać czegoś innego ?  

Mam takie hample, jak z tej aukcji. Moim zdaniem możesz brać spokojnie, bardzo dobre wykonanie i siła. Moje nie puchły na mrozie. Na tył można spokojnie dać i nowe Deore. SLX-y mają specyficzną klamkę o dosyć dziwnej pracy, mi to odpowiada w pełni i szybko się przyzwyczaiłem. Nowe shimano to b.dobre hample (od deore w górę), nie są specjalnie lekkie, ale jak odpowiada Ci bardzo krótka klamka to super wybór. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...