rafaldrift Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Witam Sprzedam używany amortzator Rock Shox Tora Amortyzator posiada 100 mm skoku i mocowanie pod tarczę Kolor amortyzatora to biały Cena : 320 zł Wersja amortyzatora to SL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Zdjęcie zdjęcie zdjęcia - daj zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaldrift Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 http://www.speedyshare.com/KgTrW/tora.rar zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 · Ukryte przez Fenthin, 10 Czerwca 2013 - Spam Ukryte przez Fenthin, 10 Czerwca 2013 - Spam Taka sama jak moja tylko bez pivotów-ja dalem 350 ,ale mam w lepszym stanie,jak nowa..... @Down Spokojnie,tylko informuje,po za tym kolega chce kupic..... Odnośnik do komentarza
rafaldrift Napisano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 · Ukryte przez Fenthin, 10 Czerwca 2013 - Brak powodu Ukryte przez Fenthin, 10 Czerwca 2013 - Brak powodu Taka sama jak moja tylko bez pivotów-ja dalem 350 ,ale mam w lepszym stanie,jak nowa..... nie rozumiem po co mi taka informacja. Nikt mi nie będzie mówił za ile mam sprzedawać. Odnośnik do komentarza
seebcioo Napisano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.