Rogaty Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dzień dobry, uzbierałem w końcu gotówki na nowy amortyzator i dziś na allegro znalazłem tego właśnie FOX'a, a że jestem z Łodzi mógłbym go osobiście obejrzeć. http://allegro.pl/fox-talas-rlc-140-120-100-najwyzszy-model-i3306616741.htmlCo do stylu jazdy to jest on dość szeroki. Czasem jeżdżę po mieście, czasem po leśnych miejscówkach.. Potrzebuję amorka do ramy sign panic, w przyszłości wskoczyłby do ns core lub dartmoora horneta.Czy opłaca się licytować ten amortyzator za tą cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslaw Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Wydaje mi się ze nie. Za drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Już na zdjęciach wygląda na zmęczony życiem.Za tą cenę i biorąc pod uwagę ewentualne problemy to raczej nie warto.Na Allegro widziałem talasy w lepszym stanie i tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.