mono Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Wreszcie nadszedł czas na zmiane opon A co za tym idzie zmniejszenie wagi roweru o mam nadzieje ~1000g. Proszę o pomoc. Jeżdżę dużo po mieście, 2x w tygodniu bawie się w XC i potrzebuję opon, które będą się dostatecznie sprawowały na asfalcie i dobrze w biachu i błocie. Jak już wcześniej wspomniałem chciałbym aby waga opon była maksymalnie mała. Mam niestety ograniczone fundusze, a co za tym idzie chciałbym wydać maksymalnie 300 zł i ani grosza wiecej Oczywiście tańsze propozycje mile widziane. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Moze continental exporer super sonic? Ewentulanie twister supersonic. http://www.allegro.pl/item100895819_super_...supersonic.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zordiak Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Sprawdź ofertę firmy Michelin. Mam opony rozmiar 700x40C z boczym bieżnikiem. Sprawują się super w moim maximie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.