Bezelek126 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam, Szukam kompletu hamulcow hydraulicznych (bez tarcz) tak do ok.500zł lub ewentualnie sam przedni tak do ok. 270. Chodzi mi o nowe hamulce i o to żeby miały moc Zastanawiałem się nad Deore m596 lub SLXami m675. Moja waga wynosi tylko 65kg wiec mysle, ze byly by wystaczajace. Chyba , ze sa jakies lepsze w tej cenie to prosilbym o pomoc I mam jeszcze jedno pytanko gdzie najtaniej kupie hamulce typu deore/slx ? Znalazlem w internecie Deore za 185zl/hamulec i SLX za 255/hamulec, oczywiscie nowe (chodzi mi o sklep virtualbike.pl)- czy to dobra oferta ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 9 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 W Virtualbike kupisz najtaniej. Sam tam kupowałem i polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Właśnie u nich kupiłem SLXa, do 520zł powinieneś sie wyrobić z kompletem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezelek126 Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jeszcze mam pytanko, mianowicie czy przy mojej wadze (65kg) Deore bylyby wystarczajace ? Bo moze nie oplaca mi sie doplacac do SLXa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Oczywiście ze by były. SLX ma inną budowę, bliżej mu do XT i XTR niż do Deore. Jeżeli jeszcze wyminiesz klocki w tych deore na lepsze to będzie porządny hamulec, choć jesteś na tyle lekki że nie będzie takiej potrzeby. Do nie ostrej jazdy 596 bedą odpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.