dominosv Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Witam, nie orientuje się ktoś gdzie mogę kupić mapę rowerową małopolski. Raczej nie interesują mnie strony www, tylko mapy drukowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas1995 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 w tamtym roku w decathlonie były różne mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
segate Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Szukaj na wjeździe do Krakowa(nad Wislą) jest Centrum Informacji Turystycznej tam można dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Małopolska jest wyjątkowo niejednolita. Ciężko będzie znaleźć całą na jednej mapie i to w zadowalającej skali/jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cracovia Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Witam, nie orientuje się ktoś gdzie mogę kupić mapę rowerową małopolski. Raczej nie interesują mnie strony www, tylko mapy drukowane. Masz dwie opcje. W Krakowie na ul. Jagiellońskiej jest sklep z mapami PODRÓŻNIK, a na ul. Podchorążych ( budynek WKS WAWEL ) jest siedziba wydawnictwa COMPASS i tam kupisz świetne mapy małopolski i do tego niedrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominosv Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dzięki wielkie znalazłem w księgarni internetowej mapy Compass, właśnie o cos takiego mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.