fokstrot Napisano 8 Maja 2006 Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 witam odbywa sie w moim rowerze przesiadka z v-brakeow na tarczowki mechaniczne. w zwiazku z tym potrzebuje kupic jakies niedrogie piasty /max 160zl za przod i tyl/ pod tarcze z hamuclwo avida bb5. czy istanieje jakas alternatywa wobec deore 535 ktore niesetety maja inne mocowanie tarcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 NS Bikes Roller/NS Bikes Coaster. Bardzo fajne piasty i na łożyskach maszynowych. Ceny to bodajże 160/190zł (przód/tył). Ja mam deore 535 i po 17 000km tylna jest na wykończeniu. Przednia działa ok. Sam przymirzam się do Coasterka albo do jakiegoś noviteca. Pozdrawiam Jacunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Novatec, Reborn, NS... Wystarczy wejść na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 9 Maja 2006 Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ns-a Coaster odradzam.. chyba ze lubisz miec problemy z bebenkiem i łożyskami.. a jezdze hm powiecmy xc/agresywne xc i niestety juz kilka razy zdarzyło mi się ze bebenek sie zaciął...:/ do tego łożyska po jakeis 3tys km tez są w kiepskim stanie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokstrot Napisano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 panowie, cos takiego do avida bb5 bedzie odpowiednie ? czy moze szukac czego innego przeznaczenie XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 10 Maja 2006 Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Jak najbardziej odpowiednie Jeśli nie szalejesz za niską masą to Novatec będzie idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokstrot Napisano 10 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 dzieki za pomoc, a za niska masa nie szaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.