piotreeek Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Cześć, Po kilkuletniej euforii związanej z ostrym kołem chyba już chciałbym przeskoczyć na szosę z prawdziwego zdarzenia. Chciałbym wydać jak najmniej pieniędzy, powiedzmy w granicach 1200zł. Czy dostanę coś, co warto kupić w tej cenie? Czy jest sens interesować się rowerem triban 3? Wiem, że najniższa grupa itd, ale powiedzmy że nie mam wielkich wymagań, nie będę się tym ścigał po 300km, tylko wyskoczę na 50km za miasto. Zakładając, że bym go jednak nabył - jakich problemów mogę się spodziewać? A może polecicie coś innego - może być używka - z serwisem i doprowadzeniem do ładu sobie poradzę. Podpowiem jeszcze że mam też MTB na tourney'u i utrzymywałem to w niezłej jakości, tak, że jakoś to się turlało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaelD Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Cześć, Po kilkuletniej euforii związanej z ostrym kołem chyba już chciałbym przeskoczyć na szosę z prawdziwego zdarzenia. Chciałbym wydać jak najmniej pieniędzy, powiedzmy w granicach 1200zł. Czy dostanę coś, co warto kupić w tej cenie? Czy jest sens interesować się rowerem triban 3? Wiem, że najniższa grupa itd, ale powiedzmy że nie mam wielkich wymagań, nie będę się tym ścigał po 300km, tylko wyskoczę na 50km za miasto. Zakładając, że bym go jednak nabył - jakich problemów mogę się spodziewać? A może polecicie coś innego - może być używka - z serwisem i doprowadzeniem do ładu sobie poradzę. Podpowiem jeszcze że mam też MTB na tourney'u i utrzymywałem to w niezłej jakości, tak, że jakoś to się turlało. W twoim przypadku najlepiej będzie kupić rower używany, tutaj musisz po prostu śledzić codziennie oferty sprzedaży. Co do budżetu, najlepiej będzie jak byś zwiększył budżet, ile jesteś w stanie. Masz wtedy szansę kupić coś przyzwoitej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Triban na wypady za miasto spokojnie wystarczy, da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.