Skocz do zawartości

[Sklep Konstancin-Jeziorna] Polecam inaczej

meping

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dziś przejeżdżając przez Konstancin zajechałem do sklepu rowerowego obok przejazdu kolejowego, przy ul. Warszawskiej 35. Potrzebowałem suport na maszynach i klucz do owego. Bardzo sympatyczny i kompetentny sprzedawca najpierw próbował sprzedać mi klucz do wolnobiegu czy kasety (nie pamiętam), potem jednakże stanął na wysokości zadania i z pomocą kolegi podał odpowiednie narzędzie, a następnie już bezbłędnie dołączył do niego suport na maszynach nie myląc go z kołem, ramą lub siodełkiem na które rzuciłem okiem. Potem wystąpił pewien kłopot, gdyż odpowiedziałem twierdząco na durne pytanie, czy chcę dostać paragon na podstawie którego jest gwarancja. Okazało się bowiem, iż subiekt ma wielkie problemy z obsługą tak skomplikowanego urządzenia jak kasa fiskalna. Koniec końców operacja zakończyła się sukcesem i prócz części dostałem także dowód zakupu. Uradowany, iż mam upragniony zestaw, który pozwoli mi niemal spokojnie pojechać w weekend na wypad do lasu popędziłem mą białą ryczącą strzałą do domu. Zdemontowałem korby, wykręciłem zmasakrowany kulkowy szrot który doprowadził mnie już do rozpaczy, wsadziłem w ramę nowy nabytek, dumnym ruchem sięgnąłem po nowo nabyty niejako w zestawie klucz aby go wkręcić dalej w ramę i............. okazał się, iż owy klucz nie pasuje do owego suportu!!!!!!!!!!!!! Tak więc mam w tej chwili rozbebeszony rower i muszę jutro odwiedzić owego sympatycznego pana ponownie, aby zapytać się, czy kupując klucz i część można oczekiwać, że jedno do drugiego będzie pasowało, czy też trzeba to koniecznie zaznaczać to przy zakupie.

Podsumowując, serdecznie polecam ten sklep wszystkim o żelaznych nerwach, lubiących patrzeć wieczorem na rozgrzebany rowerek bez możliwości złożenia go w całość.

Pozdrawiam

Krzysztof Chajęcki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...