tobo Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 Przez 2 lata jeździłem na calowych slickach z tarczówkami. Nigdy nie miałem problemu z utrzymaniem przyczepności i wykorzystaniem siły hamulców. Chcę korzystać z minimalnej siły i ilości palców na klamkach żeby hamować. Mam obecnie heble z klockami Swissstop, poprzednio ultegry z klockami firmowymi - mnie to nie zadowala. Cytuj
tobo Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 Rower przeszedł mały apdejt, dwie zmiany, jedna zamierzona, druga mniej Co do pedałów to stanęło na Lookach S-trackach. Wczoraj w moje ręce trochę przypadkiem wpadły starsze Bontragery Race z białymi szprychami. Cięższe od nowej wersji i od moich Shimano ale wizualnie zdecydowanie na plus, tym bardziej że miałem schowane na zaś biało-czarne opony. Waga całości skoczyła o 350 gramów - jak udam się w plener to ocenie czy odbija się to w jakikolwiek sposób negatywnie na odczuciach z jazdy czy nie. http://www.pinkbike.com/photo/10592356/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi