janu166 Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 witam mam pytanie odnośnie hamulce formula rx, warto je kupowac za 150zł? czy lepiej dołożyc do nowych Avid Juced 3 za 180? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 6 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Z tych dwóch zdecydowanie Formula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avalanche Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Wszystko zależy od stanu technicznego, 150 zł za formule RX to atrakcyjna cena. Juicy 3 to prosta trochę starsza konstrukcja, nie wiem jak formule ale mój avid juicy 5 łapał szyko luzy na klamce a w hayesie załóżmy nie mam takich problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roonin Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Zdecydowanie Formula jeśli jest w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Za 175 jest deore m596 nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 w hayesie załóżmy nie mam takich problemów. W hayesach od nowości są luzy Bierz nową Deorkę, oferta bezkonkurencyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.