mmoorroo Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Może ktoś się wypowiedzieć o tych spodenkach? https://www.sklepmar...ele-martes.html Głównie jak się spisze wkładka w tych spodniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Brak odpowiedzi sugeruje,że nikt nie miał z nimi do czynienia,ale chyba warto przyjrzeć się bliżej tym produktom.Być może skusze się na spodnie Pero.Jeśli okażą się fajne,to dokupię jeszcze te Pele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Wzorowane jak gdybam na Endurze, ale jakosci "endurowej" bym sie nie spodziewal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Możesz mieć rację,ale cena na tyle przystępna,że trzeba się temu przyjrzeć.Myślę,że mogą się sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laurentii Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Wydaje mi się, że właśnie ten model "macałem" w sklepie. Zwróciła moją uwagę bardzo cienka wkładka, w dotyku raczej nie sugerowała dobrej amortyzacji tyłka. Natomiast kupiłem spodenki również Martesa, ale typowe kolarki, kosztowały również 49 zł, w promocji, ale wkładka była 2 x grubsza niż w tych i daje radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Lepsza cieńsza wkładka niż gruba. Wkładka nie ma za zadanie amortyzować tylko zabezpieczyć d.. przed odparzeniami i temu podobnymi zjawiskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cockoseq Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Trochę późno z tą opinią, ale lepiej teraz niż wcale Kupiłem te spodenki jakieś 2tyg temu. Nie miałem wcześniej żadnych innych spodenek z wkładką i może to kwestia braku przyzwyczajenia, ale odnoszę wrażenie, że na dłuższych trasach ból jest większy niż bez niej. Chociaż nie jest to ból od otarcia jak bez wkładki, bardziej od ucisku dodatkowego materiału. Możliwe, że to kwestia przyzwyczajenia, okaże się później. Sama wkładka na pewno amortyzuje lepiej niż gołe siodełko, materiał tych spodenek też jest całkiem przyjemny jak na takie pieniądze, w końcu to tylko 40zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 UPS. Strona produktu nie istnieje. To może oznaczać, że sklep wycofał się z tego asortymentu. Być może powodem była niska jakość produktu a tym samy bardzo duża ilość zwrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Są te spodenki tylko pod innym adresem, zakupiłem dzisiaj jako pierwszy dedykowany ciuch rowerowy: https://www.sklepmartes.pl/spodenki-meskie-rowerowe-pero-martes.html Cena jak najbardziej OK jak będzie z jakością - się potestuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.