Kforum Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Witam Nie mogę sobie poradzić z importem trasy do Endomondo. Po ściągnięciu trasy np. z bikemap.net w postaci pliku gpx po wgraniu do Endomondu Pro trasy tej niestety nie widzi.Przeszukałem wszędzie ale nigdzie nie mogę znależć informacji jak to zrobić. A robie to tak: Endomondo (przeglądarka) nowy trening/importuj z pliku/przeglądaj/dalej/zapisz i nie ma nic. Co robię żle?
ElDiablo Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 a masz rozpakowany plik gpx z zip? Teoretcznie wsio robisz dobrze.
BikoBiko Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Może plik za duży? U mnie bez problemu w ten sposób zaimportowałem.
Kforum Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 Albo za duży (powyżej 4MB) albo uszkodzony. Nie no nie róbcie ze mnie wariata Jest nie spakowany,dużo mniejszy niż 4 Mb i nie uszkodzony. Doszedłem w końcu do tego !!! "Przepuściłem plik przez profiler-a" i działa !!! http://profilerplanner.tk/ Wgrałem plik na profilera i zrobiłem "utwórz treść GPX" ponownie zapisałem i działa. Wcześniej niestety nie działał,nie wiem czy wszystkie pliki z bikemap tak mają czy tylko te które pobrałem. Po przeróbce śmiga aż miło.
nacia Napisano 25 Lipca 2013 Napisano 25 Lipca 2013 Jak wrzuciłeś ten plik tam? tam jest możłiwosć wrzucenia treści pliku... a ja nie wiem jak to zrobić jakaś podpowiedź mała? mi endomondo też nie chce zaimportować plku ale z imapMyRun chętnie przyjmę wskazówki Nie no nie róbcie ze mnie wariata Jest nie spakowany,dużo mniejszy niż 4 Mb i nie uszkodzony. Doszedłem w końcu do tego !!! "Przepuściłem plik przez profiler-a" i działa !!! http://profilerplanner.tk/ Wgrałem plik na profilera i zrobiłem "utwórz treść GPX" ponownie zapisałem i działa. Wcześniej niestety nie działał,nie wiem czy wszystkie pliki z bikemap tak mają czy tylko te które pobrałem. Po przeróbce śmiga aż miło.
macsch69 Napisano 1 Sierpnia 2013 Napisano 1 Sierpnia 2013 NIe zaimportowało wam? czy nie widzicie że wam zaimportowało? Sprawdźcie pod data 2010-01-01. i poprawcie na właściwą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.