bartheec Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 witam zastanawiam się nad zakupem roweru z aukcji: http://allegro.pl/ro...3272843969.html podoba mi się bardzo i myślę, że w pełni nada się do jeżdżenia po szosie, a nie chcę typowej "kolarki" z uwagi na kierownicę itd... ale z tym mam pewne wątpliwości, a mianowicie: długość rury podsiodłowej to 57 cm, poziomej 53 cm, mostek 90 mm Rozstaw osi 104 cm długość mojej nogi 86cm, na codzień jeżdżę na fullu 19" Czy waszym zdaniem ten będzie dobry? Czy szukać klasycznej szosy? Czy zmiana mostka na 140 mm przyniesie coś dobrego? Nie chciałbym kupić roweru na którym będzie mi po 70 czy 80 km niewygodnie... Z góry dziękuję za pomoc
RafalPolo Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Te rowy mają bajeczne malowanie Brałbym, nawet jakbym miał trochę przepłacić Nie chciałbym kupić roweru na którym będzie mi po 70 czy 80 km niewygodnie... baranek przy długich jazdach jest o wiele wygodniejszy bo masz parę pozycji, aby odciążyć poszczególne miejsca. Na tej kierownicy prostej, masz tylko jeden chwyt.
bartheec Napisano 6 Czerwca 2013 Autor Napisano 6 Czerwca 2013 No mi sie on bardzo podoba, tylko czy na pewno bedzie OK?
Rulez Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Tego nikt nie wie, rower jak but, bez przymiarki nic o nim nie wiesz ... trochę krótki jak na rozmiar 57 ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.