Skocz do zawartości

[zawody XC] Mistrzostwa Tarnowskich Gór w kolarstwie górskim - 16 czerwiec 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Chciałbym się zapytać was bikerów kiedy odbędzie się wyścig w Reptach. Może jakieś informacje na stronie internetowej, proszę o pomoc. Dziękuje

Napisano

15 lub 16 czerwca. Przejedż się do Tanowskich Gór do Dobrego Sklepu Rowerowego na ul. K. Miarki 1. Są tam plakaty. Nie czytałem bo się nie wybieram. Ale dziś widziałem że wiszą. Od razu możesz się zapisać. Przynajmniej tak było w zeszłym roku. Zapisy znaczy były w sklepie.

Napisano

Witam!

Chciałbym się zapytać was bikerów kiedy odbędzie się wyścig w Reptach. Może jakieś informacje na stronie internetowej, proszę o pomoc. Dziękuje

Jakbyś się czegoś dowiedział to daj proszę znać :)

Napisano

Jedziesz jedziesz nie ma zlituj ...

Jakbym nie miała sesji na głowie to na pewno zrobiłabym tak jak piszesz :)

Napisano

Witam

Orientuje się ktoś czy dam rade zapisać się, jak dotrę na miejsce koło 12.

pozdrawiam

Start o 14 więc raczej tak, zazwyczaj na xc nie robią problemu z dopisywaniem się na ostatni moment.

Napisano

Tak chciałem w końcu wystartować ale pogoda spowodowała wyjazd do Brennej na weekend i znów się nie udało zadebiutować na zawodach :(  ... ale chociaż tam miałem okazję oglądać i popstrykać parę fotek na zawodach downhilowych :)

Napisano

Ja  tylko zadam 1 pytanie ... widział ktoś kiedykolwiek listę z oficjalnymi wynikami z jakiejkolwiek edycji w Reptach ? ;)

W zeszłym roku nie doprosiłem się organizatorów o oficjalne wyniki w tym roku na więcej też bym nie liczył ...

Mnie w tym roku nie było jak już pisałem kontuzja... jest ktoś kto rzetelnie może porównać organizacje edycji zeszłorocznej i tegorocznej ?

Pozdrawiam

Napisano

No niestety nikt ze sklepu mi nie odpowiedział. To chyba jedyne takie zawody bez wyników, jak pomyśle jak to wyglądało w Będzinie to brak słów.

Sam sklep organizujący robi sobie antyreklamę.

Napisano

Ja już to w zeszłym roku pisałem ... zawody z potencjałem i niestety kiepską organizacją ...

Kilkanaście edycji ... z edycji na edycje powinno być lepiej ... a nie jest .

Nie chcę krakać ale wzorem zeszłego roku nie liczcie na wyniki ... ja ich "molestowałem" kilkukrotnie i osobiście w sklepie i nic ...

Pozdro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...