eskimer Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Nazwa: składak na ramie accent nordkapp (2013) Data dodania: 05 czerwiec 2013 - 18:13 Mój sprzęt stworzony\skręcony własnoręcznie od "gołej ramy". Na razie rower crossowy, docelowo będzie typowy trekking. Rama accent nordkapp 20 cali, czarno - biała, rower cały na osprzęcie shimano deore xt i SLX, amortyzator suntour NCX z blokadą skoku na kierownicy, koła: przód Alexrims Ace 18, piasta SLX, tył: Obręcz Mavic A 317 Disc podwójnie oczkowana, piasta Piasta DT Swiss 370, opony schwalbe marathon mondial 1,6, hamulce shimano br-575, suport shimano SM-BB70. Nowa - rama, sztyca - smica, koło tył, opony, dętki, łańcuch, linki, pancerze i licznik sigma BC1009 STS. Reszta używki z poprzedniego roweru. Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyshek Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 accent nordkapp 20 cali Możesz napisać ile masz wzrostu i ile ważysz,przymierzam się do tej ramy.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eskimer Napisano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Możesz napisać ile masz wzrostu i ile ważysz,przymierzam się do tej ramy.Pozdr. Przepraszam, że późno odpisuję, trochę mnie nie było. Mam wzrostu 183 cm. Przed sezonem ważyłem 98 kg, teraz 82 Rama jest ok. Ani za mała, ani za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eskimer Napisano 17 Listopada 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Możesz napisać ile masz wzrostu i ile ważysz,przymierzam się do tej ramy.Pozdr. Przepraszam, że późno odpisuję, trochę mnie nie było. Mam wzrostu 183 cm. Przed sezonem ważyłem 98 kg, teraz 82 Rama jest ok. Ani za mała, ani za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyshek Napisano 18 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Przepraszam, że późno odpisuję, trochę mnie nie było. Mam wzrostu 183 cm. Przed sezonem ważyłem 98 kg, teraz 82 Rama jest ok. Ani za mała, ani za duża. Spoko,mamy podobne rozmiary zrobiłeś z roweru już typowego trekkinga,jakieś foto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eskimer Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Nie, na razie dałem z tyłu błotnik sks. W zimę chcę kupić tanio dobry bagażnik i sensowny błotnik z przodu. Z czasem pomyślę jeszcze o oświetleniu. Nie chcę "przeładować" roweru, bo póki co wygląda dość lekko. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
eskimer
Nazwa: składak na ramie accent nordkapp (2013)
Data dodania: 05 czerwiec 2013 - 18:13
Mój sprzęt stworzony\skręcony własnoręcznie od "gołej ramy". Na razie rower crossowy, docelowo będzie typowy trekking.
Rama accent nordkapp 20 cali, czarno - biała, rower cały na osprzęcie shimano deore xt i SLX, amortyzator suntour NCX z blokadą skoku na kierownicy, koła: przód Alexrims Ace 18, piasta SLX, tył: Obręcz Mavic A 317 Disc podwójnie oczkowana, piasta Piasta DT Swiss 370, opony schwalbe marathon mondial 1,6, hamulce shimano br-575, suport shimano SM-BB70. Nowa - rama, sztyca - smica, koło tył, opony, dętki, łańcuch, linki, pancerze i licznik sigma BC1009 STS. Reszta używki z poprzedniego roweru.
Zobacz rower
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.