sinquens Napisano 5 Czerwca 2013 Napisano 5 Czerwca 2013 Witajcie:) Mam pytanie natury technicznej, z tego co wiem rower w przedziale cenowym który mam zamiar kupić jest najlepszą opcją, jaki najlepszy bagażnik mogę zastosować, ile kg wytrzyma rama, i co w nim trzeba zmodyfikować do dłuższej trasy (tydzień może dwa), Rowerek z tego co wiem waży około 14kg, ja sam 60kg ile mógłbym na nim upakować?
Mumineek83 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 A dokładnie o jakiego Kandsa chodzi...Model
sinquens Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Napisano 7 Czerwca 2013 Zapomniałem napisać Kands Maestro dokładnie ten : http://allegro.pl/kands-maestro-treking-alu-full-alivio-suntor-2013-i3285782116.html
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 nie wiem jak bagaznik , nie mialem takiego, ale sama rama jest ok. waze 95 kg i rower mi sluzy od ponad 2 lat bez zastrzezen. rama bez sladow zuzycia, tzn. spawy ok, zadnych pekniec czy odksztalcen. ktos na forum pisal , ze zalozyl bagaznik i sakwy, udzwig do 25 kg. Piehursson ma zamontowany bagaznik na maestro. w aukcji z linku podana jest informacja odnosnie skoku amora. napisano 100mm ale tam jest , chyba, 75mm. tak ?
sinquens Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Napisano 8 Czerwca 2013 Zgadza się 75mm skoku. Przekłamują na tych aukcjach, chociaż nie robi mi to różnicy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.