uuki Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Witam, czy ktokolwiek w Łodzi, serwis albo osoba prywatna, ma taki klucz?Potrzebuję go pilnie. Kontakt: lukasz@emu-studio.pl 609830250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Napisz dokladnie o co Ci chodzi. Prasa albo sciagacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 5 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Chcesz go kupić? Czy się pytasz czy serwis ma w łodzi taki klucz żeby Ci łożyska naprawić? Obstawiam, że wszystkie większe serwisy mają u siebie takie klucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uuki Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Napisz dokladnie o co Ci chodzi. Prasa albo sciagacz. Chciałbym wymienić łożyska, potrzebny jest ściągacz i nabijacz (czy jak to się zwie), nie chcę tego robić młotkiem. "Duże serwisy" nie mają, przynajmniej żaden mi znany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Piasta ma. Sent from my HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Nie wiem czy byłeś/dzwoniłeś ale coś mi się zdaje że SPRINT także posiada takowy sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.