Gość gmx Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Gdzie w Trojmiescie ( najlepiej w Gdańsku ) znajdę szewca, który podejmie sie naprawy butów rowerowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epicentrum Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Z tego co wiem,to ciężko w ogóle znaleźć szewca a co dopiero takiego,który podejmie się naprawy butów rowerowych,w Trójmieście nie spotkałem się z taką usługą. A co się dokładnie z nimi stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gmx Napisano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Trzeba wymienić mocowanie klamry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fomej Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 u mnie w mieście nikt się nie podjął naprawy oderwała mi się podeszwa buta, musiałem kupić nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gmx Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Znalazłem szewca. Buty naprawione szybko i profesjonalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.