Wojciech Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 Witam! Wybieram się w środę na wyjazd w góry, pojadę pociągiem z Katowic. Prawdopodobnie do Ustronia lub wisyły, jestem w trakcie analizowania mapy. Może jest jakaś chętna osoba? Myśle że zrobie 60-100 km zależy od wielu rzeczy. Jak znajdę leśny szlak to przejadę mniej, kwestia do obgadania. Jade na góralu. Jedzie ktoś ze mną?
Majkel Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 Witam ziomka z Rudy Sl.! Mi niestety w tygodniu nie pasuje - praca, a urlop zostawiam na czerwiec/lipiec. ale jak cos jezdze po okolicach to mozemy sie kiedys zgadac na wspolny wypad (do Pszczyny bym jakims szlakiem w weekend skoczyl np.). a z jakiej dzielnicy jestes jesli mozna wiedziec?
zajonc Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 ja moge jechać ale 11 maja raczej w beskid żywiecki a nie ślaski bo bede mial blizej
Wojciech Napisano 8 Maja 2006 Autor Napisano 8 Maja 2006 Godula, coś czuje że pojade sam, mam wolną środę więc chcę ją wykorzystać. Problem w tym że ja w weekendy pracuje i jeżdżę dopiero po 17. a w tygodniu to jak tylko jest wolny czas. 11 mam zajęcia :|
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.